3.03.2013 г., 9:48 ч.

Болка 

  Поезия
879 0 1

                      

О, как боли, когато си отива някой,                                                                         

ох, как боли, кърви, разкъсва безпощадно,                                                         

но най-боли, че просто наблюдаваш,                                                                       

не можеш да помогнеш ти!                                                                                           

Не стигат думи да опишеш,                                                                                           

а мислите се лутат в главата,                                                                                       кърви сърцето, мамичко, прости ми,                                                                       

не се мъчи, не мога да те гледам!...                                                                           

Ох, как боли, боли, сълзи се стичат,                                                                         

сълзи се стичат парещи, горещи,                                                                               

боли ме, мамичко, боли..........      

                                                   

© Димитрина Канева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Болката от загубата на толкова близки хора е неописуема ...
    Споделям мъката ти ...
Предложения
: ??:??