Болката изгражда битието,
което сиво пак изпълни дните ми,
подгони ме и ето.
Вече съм във ъгъла на нищото.
Думите са неизречени,
времето е спряло между две страни.
Реалността е идващо движение.
Стоя и чакам. Болката да ме приюти...
© Светлана Николова Всички права запазени