3.11.2016 г., 21:50 ч.

Болка 

  Поезия » Любовна
589 1 5


Ден като до ден, но не съвсем.
Без нея сега съм разрушен.

 

Боли, ужасно много боли,
минаха се седмици, месеци дори.

 

Не отеква, не се запълва  празнотата,
не е удобен вече и кревата.

 

Казват, че времето помага, 
грешели са, болката остава.

 

Болката, прерязва те като бръснач,
нощем, когато тя самотна плаче пак.

 

Мисли, мечти, всичко е безплатно, нали?
Сърцето е на парченца...хиляди...милиони дори.

 

Опитах се да заспя, но напразно...
За нея сърцето ме боли наравно.

© Самуил Минчев Всички права запазени

ЗА НЕЯ! 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??