3 нояб. 2016 г., 21:50

Болка 

  Поэзия » Любовная
593 1 5


Ден като до ден, но не съвсем.
Без нея сега съм разрушен.

 

Боли, ужасно много боли,
минаха се седмици, месеци дори.

 

Не отеква, не се запълва  празнотата,
не е удобен вече и кревата.

 

Казват, че времето помага, 
грешели са, болката остава.

 

Болката, прерязва те като бръснач,
нощем, когато тя самотна плаче пак.

 

Мисли, мечти, всичко е безплатно, нали?
Сърцето е на парченца...хиляди...милиони дори.

 

Опитах се да заспя, но напразно...
За нея сърцето ме боли наравно.

© Самуил Минчев Все права защищены

ЗА НЕЯ! 

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??