Има много болка в сърцето....
Има сълзи, в моите очи,
които са причинени от много
болка и мъки...
Има много скрита болка в
моята душа, която не мога
да кажа на когото и да е било...
Има мъже, които почти не зачитат
нито жена си, нито децата си...
Затова на една жена ѝ е много трудно
да се справя сама, ама като мъжът
ѝ не го е грижа, ще трябва някак
си да се справя с цялата ситуация...
© Виолета Перфанова Всички права запазени