16.06.2018 г., 18:20 ч.

Болка 

  Поезия » Любовна
802 4 2

Нали се разбрахме, че нищо не искам,

и нищо не търся от теб,

любов и приемане в шепата стискам,

обичам без час и без ред.

 

Нали се разбрахме, че мога да чакам,

дори да не дойдеш при мен, дори и да страдам,

изгарям, пропадам, не ще те потърся и ден.

 

Нали се разбрахме, тъгата да гоня,

когато те няма... нали,

и сълзи предателки няма да роня...

Но знаеш ли?!... Страшно боли...

© Неземна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??