30.10.2018 г., 9:03 ч.  

Болка 

  Поезия » Любовна
395 0 1

Слънцето на пролетния май -

туй си ти, любима,

но, уви, този чуден рай

за мен не ще го има.

 

Останаха сал болка и самота,

рози вехнат тази есен

и далеч от твоята красота

за теб тъгувам, моя песен.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??