Oct 30, 2018, 9:03 AM  

Болка 

  Poetry » Love
439 0 1

Слънцето на пролетния май -

туй си ти, любима,

но, уви, този чуден рай

за мен не ще го има.

 

Останаха сал болка и самота,

рози вехнат тази есен

и далеч от твоята красота

за теб тъгувам, моя песен.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??