8.03.2019 г., 7:46 ч.

Болка 

  Поезия » Любовна
549 1 1

Душата си на тебе дадох,

сърцето си докрай отдадох,

същността си аз пред теб разкрих,

щом устните си в твоите впих.

 

Обичах те. Красиво и ужасно.

Толкова, че ме боли.

Боли ме да се сещам как прекрасно

споделяхме онези дни.

 

“Вечно” - каза ми,

боли ме, че повярвах, но отиде си ..

Любими думи недоказани - 

в ума ми те останаха завинаги.

© Магдалена Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • От какво те заболя повече: че си му повярвала или че си е заминал? Животът учи, но трябва да осъзнаеш случилото се, за да преболи, т.е се преживее.
Предложения
: ??:??