Душата си на тебе дадох,
сърцето си докрай отдадох,
същността си аз пред теб разкрих,
щом устните си в твоите впих.
Обичах те. Красиво и ужасно.
Толкова, че ме боли.
Боли ме да се сещам как прекрасно
споделяхме онези дни.
“Вечно” - каза ми,
боли ме, че повярвах, но отиде си ..
Любими думи недоказани -
в ума ми те останаха завинаги.
© Магдалена Георгиева All rights reserved.