4.05.2021 г., 11:05 ч.

Болка 

  Поезия » Любовна
496 1 0

Болка

 

Боли ме тишината и нощта!

Боли ме мракът, празната душа!

Сърцето ми за тебе ме боли!

Аз пак съм сам със хиляди звезди!

 

Във вятъра дочувам твоя глас!

Ти си в моя сън във късен час!

Огънят си що гори във мен!

Моята надежда всеки ден!

 

Миг красив! Отрова! Опиат!

Тръпка! Страст! Една си в този свят!

Давам ти сърцето си в ръка!

С мен да си е моята съдба!

 

Във дъжда са моите сълзи.

Той не спира. Нека да вали!

Пеят капките във тъмнината.

Липсваш ми! Боли ме тишината!

 

03.04.2021 г.

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??