Не си представях да не съм до теб
представях си морето, океана
и виждах в него наш портрет
от слънчеви отблясъци облян.
Не мислех и, че ще боли,
че ще притиска и не ще издишам,
но болката е истинска, уви,
все повече ме повалява и не стихва.
© Петя Маркова Всички права запазени