1.05.2005 г., 0:46 ч.

Болка 

  Поезия
1146 0 6

Пак сълзи се стичат по моето лице,
пак душата ми вьв скръб е обляна,
пак боли го моето сьрце
и пак само болка ми остана!

Болка, толкоз силна и тъй самотна,
поглъщаща моята душа,
отнемайки ми лесно радостта
и взимайки ми ВСИЧКО, което имам на света!


Самотен съм сега в нощта,
толкова самотен, че ще умра,
ще умра мила....да,
но с твоята ръка във моята СЕГА!

Къде си мила ти?...
С кого си мила сега?...
Моля те при мене се вьрни,
липсваш ми, моля те, ЕЛА!

Мъжка сьлза...да,
тя е за тебе, мила...,
но как да я изтриеш ти сега...
като си тъй далече, нейде във нощта!


Вече и сьнят ми бяга от мен,
но се надявам, че някой ден
ти ще си само с мен,
и то ЗАВИНАГИ само с мен!


Болката не мога да напиша тук,
няма начин да я изразя.
Нямам сили...аз съм до тук
и по добре да умра!

Да умра...но не сега
и не така,
а да легна, мила...
между тебе и смъртта!

И въпреки,че не мога да дишам вече аз,
че студ сковал е моят ТОПЬЛ ден,
докосвам те пак вьв захлас..
и ти казвам......
"Мила, ти си ВСИЧКО за мен!"

© Ивайло Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Повода е че сам самотен коагато моят ангел не е до мен! Благодаря на всички ви!
  • Стихотворението, наистина е очарователно, поздравявам те..Съжалявам само, за повода който те е накарал да го напишеш...УСПЕХ!
  • Отново благодаря Кремена за хубавите думи надявам се че че си искрена!
  • Как да се боря,като тя ме изяжда,дори немога да пиша хубаво! Стихотворенията ми са никакви!
  • Бори се за нея!
  • Никой ли няма да сподели болката ми?
Предложения
: ??:??