25.08.2012 г., 9:41 ч.

Болката 

  Поезия » Любовна
544 0 0

Как го чувствам ли?!

Сякаш съм спала с дни и съм сънувала

този невероятно красив сън с изключително

необясним и сякаш недописан край...

 

Имаш чувството, че нежна роза гали плътта ти

и си омаян от уханието ù, 

но усещаш тръните как се забиват в кожата ти.

 

Или сякаш си сложила невероятно колие

с малки белички диаманти

и се чувстваш толкова красива и толкова сияйна,

но усещаш как изведнъж всеки диамант

се впива в шията ти до кръв

и не можеш да дишаш...

 

Но не се страхуваш от това 

да изживееш веднъж болката...

а от това, че е толкова горчива 

и в същото време толкова сладка, че тайно искаш

да я изживееш отново и отново, и отново...

© Александра Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??