Как го чувствам ли?!
Сякаш съм спала с дни и съм сънувала
този невероятно красив сън с изключително
необясним и сякаш недописан край...
Имаш чувството, че нежна роза гали плътта ти
и си омаян от уханието ù,
но усещаш тръните как се забиват в кожата ти.
Или сякаш си сложила невероятно колие
с малки белички диаманти
и се чувстваш толкова красива и толкова сияйна,
но усещаш как изведнъж всеки диамант
се впива в шията ти до кръв
и не можеш да дишаш...
Но не се страхуваш от това
да изживееш веднъж болката...
а от това, че е толкова горчива
и в същото време толкова сладка, че тайно искаш
да я изживееш отново и отново, и отново...
© Александра Иванова Все права защищены