18.02.2009 г., 20:50 ч.

Болката... 

  Поезия » Философска
3927 0 65

 

 

                     Болката...
                     тя има
                     цвят на дъжд
                     със вкуса на сълзите...
                     излива се
                     така изведнъж
                     и никой
                     и нищо не пита...

                     Душата...
                     нея 
                     гръм я ударил
                     в тъжен миг на съдбата...
                     по мост
                     от небесна дъга
                     пристъпва
                     тихо само... тъгата...

 

 

 

 

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??