21.05.2009 г., 22:41 ч.

Болката е тапа коркова 

  Поезия
678 0 2

Онази песен, знае толкова…

все още слушам я, забравен,

а болката е тапа коркова,

винарят май ми я остави.

 

А тази ти? Коя си днес?

Тъжната и груба истина,

отивам си, това е жест

и ближният ограбва ближния.

 

 Пий от мене и ще знаеш,

че бъдещето е градина,

в нея можеш да се каеш,

дори за болка непростима.

© Георги Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??