15.07.2012 г., 13:01 ч.

Бонвиван 

  Поезия » Хумористична
608 0 0

Спретнах си красив купон

в моя собствен роден дом.

И в разгара на купона

бройкам... Ей оная -

същинска Мадона.

А край нея Грациела

е заоблена франзела...

Тъкмо да се пусна смело,

изпреварват ме умело...

Че край гаджетата кръшни

непрестанно се навъртат

моите другари -

като гладни хали.

И се питам, за кой ли път унил - 

що ли съм такъв дебил?

Довечера ще гледам "Дон Жуан" -

дано и аз да стана Бонвиван!

© Наташа Биразова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??