Сламени покриви, пъстри корали...
жълти лагуни, розов аромат.
Бора Бора - мечтаният остров -
изпълнен с любов, изпълнен с благодат!
Местни традиции, папур във водата.
Омая на хребета - сребърна вълна.
Тук цял живот няма да скучая.
Бора Бора, ти си мечта!
© Димитър Димчев Всички права запазени