8.11.2018 г., 10:30 ч.

Борба 

  Поезия » Друга
466 1 3

 

Животът за тебе бе вечна борба, 
не майка бе ти, а тигрица. 
Признавам и аз, като твоя творба,
избягах с криле на орлица.   

Амбиции, голи мечти, суета 
понякога падаха с крах. 
С юмрук щом удари ме реалността,
аз пак се изправям без страх.   

Живя без любов, поне според теб. 
И нея се бори да имаш. 
С очите си, сякаш покрити със креп,
ти май не успя да я видиш.   

© Таня Гулериа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??