Едно дете в тяло на пораснала жена,
едно сърце обляно в кръв и самота
Живот изпълнен с болка и тъга
в свят пълен със злоба и тъма.
Борбата вътре в мен ще продължава
Не искам туй дете да подведа
Не искам да порасна и да бъда
като вас изгубена душа
Детето в мен крещи от болка
когато, вижда хора изпълнени със злоба и тъга
Нима забравихте бе хора,
че красотата е в детската душа.
© Ivanka Paneva Всички права запазени