Oct 31, 2020, 8:00 AM  

Борба вътре в мен 

  Poetry » Free verse
389 1 2

Едно дете в тяло на пораснала жена,

едно сърце обляно в кръв и самота

Живот изпълнен с болка и тъга

в свят пълен със злоба и тъма.    

 

Борбата вътре в мен ще продължава

Не искам туй дете да подведа

Не искам да порасна и да бъда

като вас изгубена душа

 

Детето в мен крещи от болка

когато, вижда хора изпълнени със злоба и тъга

Нима забравихте бе хора,

че красотата е в детската душа.

© Ivanka Paneva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??