9.12.2008 г., 17:27 ч.

Борбата не спира? 

  Поезия » Друга
823 0 1
Добрите момичета не правят лоши неща,

затова оставам демоде.

Дърпам по-силно твоята силна и бледа ръка

и плача като малко дете.

Не мога да гледам как продължаваш да падаш

в бялата бездна, обсипана с прах.

„Борбата не спира” – все тъй обещаваш.

Без капчица корист, без капчица страх.

Аз няма да те дам на иглата отровна

да вземе последната капка живот.

Ще вярвам докрай, макар и лъжовно,

във тази глупава, остаряла любов.

© Лин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??