...всички капки по прозорците,
които събирам за него, в онези
дъждове - неговите любими.
...дълтата ми коса, като животно,
отгледана специално.
...грехът ми, или всичко което е в мен.
...нощите, които прекарвам по покривите и вия,
защото тогава не спя,
не мога, заради моите демони,
отгледани специално, подхранвани от греха ми или от мен, или от...
...Борис знае, всичко, което ще забрави, за да научи още,
за мен и целия свят, живота и как да диша в ритъм със своето сърце
© Ирена Тодорова Всички права запазени