2.10.2019 г., 12:25 ч.

Брак по сметка ( mislitel /мечтазаизгрев) 

  Поезия » Хумористична
782 1 6

Виж сега, мадам Кокетка,

предлагам ти тук брак по сметка! 

Аз съм джентълмен от класа! 

Тоест, маж за пълна маса...

 

Уважавам питието, 

както също и мезето 

и като английски лорд 

мразя работа и спорт... 

 

Имам още много плюсове 

и аристократични вкусове, 

като бирено шкембе 

и усмихнато чейне... 

 

И с конкурс кат мен да дириш 

няма никъде да видиш! 

Мозък много не ма мори 

и звездите ми говорят... 

 

Е кажи ми твойто мнение, 

не съм ли маж мечта, явление, 

за теб от тотото шестица

ГМО на змей... с Жар птица... 

 

Георги Каменов 

 

 

Искаш с мен мадам Кокетка 

да направиш брак по сметка?! 

Блесна в мен искрица! 

Ти си бил голяма скица! 

 

На масата ще пиеш със мезета, 

аз пък във леглото с младички момчета, 

а ти като английски лорд 

ще се грижиш за нашия конфорт. 

 

За твоя артистичен вкус 

веднага ще обявим конкурс 

" Мистър Бирено шкембе 

и Усмихнато чейне". 

 

Или наградата ще вземеш, 

или звездите ще помолиш 

числата от тотото да кажат, 

че пари за мола трябват! 

 

И билет "Златна рибка" да изтриеш 

по-добра от мен няма да откриеш! 

Че аз съм си Лъвица

и обичам да закусвам

ГМО на змей... с Жар птица!... 

 

Кети Колева 

17.07.2019г.

 

© Кети Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Аз съм джентълмен от класа!
    Тоест, маж за пълна маса..."
    😅! 😅! 😅!
  • Ами то точно това е идеята. Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака. Благодаря ти че ми беше на гости, Васил!
  • Що така!? Контрата винаги остава в мъжете! Ама ха! Все не ни аресвате и кусури ни намирате. То пък щото вий сте много убави!!! Кат ва гледам, сме си лика прилика...
  • Така си е, Мариела! С шкембета, без чейнета нашите гарджета са си най-хубави. Усмивки от мен!
  • Я не ми закачайтв момчето!
    Хубаво си му е шкембето!
    Със шкембе и без шкембе,
    Със чене и без чене,
    Има ли любов в сърцето -
    хубаво си ми е момчето...
  • 😋😂😋
    Веселичко ми стана, като си го прочетох пак 😂😋😂
Предложения
: ??:??