20.06.2007 г., 22:09 ч.

Брилянтини и пясък 

  Поезия
799 0 0
Странно, нашето не бе любов,
то си бе мъчение на телата.
Ние бяхме брилянтини във обков
и кафезът бе от позлата...

Ние светехме със завиден блясък,
топяхме се при високи температури!
Бяхме бижута, не пясък,
а сега какво сме? Миниатюри...

© Златина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??