27.07.2007 г., 16:26 ч.

Броени дни 

  Поезия
593 0 1
 

Броени дни остават
до нашата раздяла,
а времето така лети.
То като че ли бърза
да ти каже „Сбогом",
преди завинаги да ни раздели.
Не мога, не, не мога
да забравя  твоите очи,
те за мен бяха всичко
в тези последни дни.
Превърна живота ми в радост,
на моменти дори във тъга,
но знай, че ако някой ден
се върнеш, за теб винаги
 ще има място в моята душа.

© Йоана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Пламъкът на любовта не изгаря, но пламъчето на раздялата прави дълбоки рани, които може да излекува само този който ги е създал.Поздрав!!!
Предложения
: ??:??