16.06.2007 г., 13:20 ч.

Броеница 

  Поезия
523 0 6
Поглеждам назад
в дните си -
броеница
от минали спомени.
В стара,
дрипава риза
мечтите
безумни се гонят.
Нервно,
на приливи,
отливи,
вечно дразнят
съдбата ми,
а пък тя
не е
хвърлила котва,
лети срещу вятъра,
като смачкано,
старо хвърчило.
Тънка нишка
стои между нас.
Някой ден
ще се скъса.
Изгнила е...

И какво от това?!...

© Найден Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??