5.11.2015 г., 17:34 ч.

Брулена душа 

  Поезия » Любовна
460 0 0

                                                                Брулена душа

 

 

Дъх на здравец. Вечна самота.

Каманен звук отеква.

Хълм от жълти маргарити.

Повяхнала съдба.

 

Поглед рее се над буките.

Очи поглъщат вярата.

Обрулена душа. Лъжа и сивота.

Пленени от една надежда.

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??