Брулена душа
Дъх на здравец. Вечна самота.
Каманен звук отеква.
Хълм от жълти маргарити.
Повяхнала съдба.
Поглед рее се над буките.
Очи поглъщат вярата.
Обрулена душа. Лъжа и сивота.
Пленени от една надежда.
© Йонка Янкова All rights reserved.