29.08.2009 г., 23:03 ч.

Бряг недокоснат 

  Поезия » Източни форми
685 0 26

Бряг недокоснат.

Страх-мъртво вълнение.

Потъва мечта.

 

Плуват спомени.

Бездънно съмнение.

Изплува тъга…

 

Котва-надежда.

Спасителни пояси

от думи добри.

 

Пяна от нежност.

Разбива се болката

в мисли-скали...

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??