Aug 29, 2009, 11:03 PM

Бряг недокоснат 

  Poetry » East forms
686 0 26

Бряг недокоснат.

Страх-мъртво вълнение.

Потъва мечта.

 

Плуват спомени.

Бездънно съмнение.

Изплува тъга…

 

Котва-надежда.

Спасителни пояси

от думи добри.

 

Пяна от нежност.

Разбива се болката

в мисли-скали...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??