13.08.2011 г., 9:44 ч.

Бръмчим, брат, бръмчим 

  Поезия » Хумористична
529 0 3

БРЪМЧИМ, БРАТ, БРЪМЧИМ…

 

 

Чувам бръмченето на мухата –

на  “ВИП-авангарда” в главата…

Жужат бръмбари и комари

в акъла на височайши другари…

Няма ли вече пестициди

за вредители-инсектициди?

Някой да поръча “Раундъп”

за тоя мозък прост и тъп

и селскостопанска авиация

за посредствената технокрация,

че бръмченето на тая “Бионика”

поврежда всяка електроника,

защото тяхната “Фата-Моргана”

е разплетена розова дамаджана…

© Лиляна Благоева Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??