3.09.2010 г., 20:38 ч.

Буболечки 

  Поезия » Хумористична
713 0 4

Буболечки малки устроиха засада
в моя дом така щастлив.
Влязох аз със тях в свада,
макар да бях повече от търпелив.

Пробвах аз какво ли не
и не мога да ги прогоня.
Накрая мъка ме обзе,
за малко сълза да пророня.

Мина година, дори и две,
да ги изгоня вече не копнея.
Съобщавам със радостно сърце, 
че сега със тях весело живея.

© Марин Маринов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??