8.03.2013 г., 20:05 ч.

Будилник 

  Поезия » За деца
607 0 6

Нашият будилник

никога не пита

искам ли да ставам

всяка сутрин в шест!

Затова на него

аз съм му сърдита –

не зачита само

моя интерес!

 

В детската градина

много съм щастлива

и децата там са

весели, добри!

Но защо стрелките

сутрин се присмиват

и ми се заканват:

"Ще броим до три!"

 

– Ставай, Миме, ставай!

Знам, компромис няма:

в детската градина

трябва да вървя!

В стаята ми влиза

да ме буди мама.

– Моля ти се, мамо,

още да поспя!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??