18.07.2014 г., 9:55 ч.

Бунтарска песен 

  Поезия » Любовна
352 0 3

Искам да заспя

и да те забравя.

Докога така

криво ще ми става?

Искам, но дали

с мен ще се преборя.

Знам, че ще боли

и мрачи простора.

 

Никога не сме

дълго с теб мълчали,

по онуй гезме

като сме се вървяли.

С тези чифт ръце

сме гнездото свили,

за да побере

чувствата ни живи.

 

Искам си оназ

песничка игрива,

за да съм курназ

и да съм щастлива.

Пари ме слана

след лъжите много.

Губиш си гласа,

скрит под маска строга.

 

Ако си такъв,

по-добре иди си!

Над блесна за стръв

плувката ще висне.

Знаеш, че лъжи

никак не понасям.

И недей тъжи.

Мисля, че съм ясна.

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво!
  • Много силно и ясно!!Мощно и решително!!Има желание и копнеж за щастие и силно проявени характер и твърдост!!Много ми хареса!Наистина е бунтарска песен!! Поздравления!
  • Браво, Ели! Прекрасно е!!!
    Поздравление!
Предложения
: ??:??