Искам да заспя
и да те забравя.
Докога така
криво ще ми става?
Искам, но дали
с мен ще се преборя.
Знам, че ще боли
и мрачи простора.
Никога не сме
дълго с теб мълчали,
по онуй гезме
като сме се вървяли.
С тези чифт ръце
сме гнездото свили,
за да побере
чувствата ни живи.
Искам си оназ
песничка игрива,
за да съм курназ
и да съм щастлива.
Пари ме слана
след лъжите много.
Губиш си гласа,
скрит под маска строга.
Ако си такъв,
по-добре иди си!
Над блесна за стръв
плувката ще висне.
Знаеш, че лъжи
никак не понасям.
И недей тъжи.
Мисля, че съм ясна.
© Елена All rights reserved.