18.12.2019 г., 7:45 ч.

Буря 

  Поезия » Любовна
389 0 0

От очи капят сълзи -

като от цветя роса,

когато те са сами,

когато далеч е твоята коса.

 

И буря силно резонира,

сякаш сам Бог плаче,

че без теб душа умира,

че за теб тя нищо не значи.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??