Dec 18, 2019, 7:45 AM

Буря 

  Poetry » Love
393 0 0

От очи капят сълзи -

като от цветя роса,

когато те са сами,

когато далеч е твоята коса.

 

И буря силно резонира,

сякаш сам Бог плаче,

че без теб душа умира,

че за теб тя нищо не значи.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??