10.10.2007 г., 15:31 ч.

Буря 

  Поезия
577 0 11

Буря

 

Вятърът отвя луната надалече,

градът приготвя се да спи.

Топлината...някой я отвлече.

Но няма кой над теб да бди.

 

Всичко млъкна, всичко стихна,

а аз към теб се приближавам,

теб до мене да притисна,

защото буря се задава.

© Християн Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??