Буря
Вятърът отвя луната надалече,
градът приготвя се да спи.
Топлината...някой я отвлече.
Но няма кой над теб да бди.
Всичко млъкна, всичко стихна,
а аз към теб се приближавам,
теб до мене да притисна,
защото буря се задава.
© Християн All rights reserved.