10 oct 2007, 15:31

Буря 

  Poesía
583 0 11

Буря

 

Вятърът отвя луната надалече,

градът приготвя се да спи.

Топлината...някой я отвлече.

Но няма кой над теб да бди.

 

Всичко млъкна, всичко стихна,

а аз към теб се приближавам,

теб до мене да притисна,

защото буря се задава.

© Християн Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??