21.11.2008 г., 23:22 ч.

Бягай от мен... 

  Поезия » Бели стихове
821 0 3

Бягай далече от мен -

ще страдаш някой ден.

Бягай далече от мен -

аз съм вихър студен.

 

Аз не вярвам в любовта,

за мене тя е лъжа.

Аз не вярвам в мечти -

те носят само сълзи.

 

Ако ме накараш да се влюбя,

няма да искам да те изгубя.

Ще те искам тук до мен

и да не ме оставяш нито ден...

 

Но невъзможно е това,

така че бягай  ти сега,

дакато не е дошла любовта

в твоята нежна душа...

 

Не искам да те нараня -

знам, боли от любовта,

а ти заслужаваш жена,

която да те обича от душа!

© Джабула Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??