24.04.2012 г., 11:13 ч.

Бягам 

  Поезия » Любовна
725 0 5

Избледнява този спомен,

но още си в мислите ми,

избледнява този спомен,

но още си в сърцето ми

и БЯГАМ,

ВИКАМ,

СКИТАМ,

МОЛЯ СЕ,  

ИСКАМ

да се простя 

със любовта,

но тя намерила си е

дом в сърцето ми...

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??