31.10.2004 г., 0:07 ч.

Бягащия човек 

  Поезия
1009 0 2

Бягащия човек

човекът бяга и гони си целта!
Той знае трябва да стигне любовта!
той пада после става и пак и пак и пак
и бяга си човека
безкрайно някак как!
И знае той че трябва...
че някак си все пак
ще стигне любовта си
и края той ще сложи
на своя странен бяг
!

© Станислав Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??