Oct 31, 2004, 12:07 AM

Бягащия човек 

  Poetry
1010 0 2

Бягащия човек

човекът бяга и гони си целта!
Той знае трябва да стигне любовта!
той пада после става и пак и пак и пак
и бяга си човека
безкрайно някак как!
И знае той че трябва...
че някак си все пак
ще стигне любовта си
и края той ще сложи
на своя странен бяг
!

© Станислав Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??