5.09.2008 г., 1:42 ч.

Бягство 

  Поезия
552 1 2

Сърцето ми е вик, не ще го чуеш,
любовта  ми  спомен е, ще го забравиш,
душата ми свещеник е, ще го излъжеш,
ръцете ми са  вятър, ще  се избавиш.

Думите ми клетва са, ще  я прегазиш,
болката ми сила е, безсилен ще останеш,
очите ми истина са, ще  ги намразиш,
целувките ми буря са, ти ще останеш.

Устните ми океан са, не ще плуваш,
тялото ми крепост е, не ще атакуваш,
обичта ми е реалност, ти ще се преструваш,
разкаянието ми молба е, а ти не чуваш.

Любовта  ми магия е, а в чудеса не вярваш,
докосването ми изворна вода е, не ще отпиеш,
историята ни приказка е, не ще  разказваш,
погледът ми  следа е, ще  я  отмиеш.

© Миряна Венелинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??