20.12.2007 г., 11:29 ч.

Бягство 

  Поезия » Любовна
567 0 5
 

Бягство

 

Дори във пепел ти да ме превърнеш

и в мислите си да остана няма,

едва ли пак на сън ще ме прегърнеш,

дори да донесеш във шепи морска пяна.

 

Не зная колко надалеч

съм побягнала от страх,

че може пак сърцето ми да спреш,

да го разпръснеш с вятъра на прах.

 

Не ще намериш и частица от мен и моята душа.

Но потърси ме в скучната полица на книгите за днес и вчера.

Търси ме...

Няма и следа...

© Лили Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??