3.08.2019 г., 10:57 ч.

Бях 

  Поезия » Любовна
291 0 0

Бях много щастлива,

бях даже добра.

Бях и красива,

бях твоя

любима жена.

 

Бях слънчева,

бях и грижовна,

камъче в Лева,

язовирна,

дъждовна.

 

Бях рамо и гръб,

бях и слаба жена.

В радост и скръб

те държах

за ръка.

 

Но гръм ме събуди.

Валеше ли?

И се зачудих...

Аз бях, а ти,

Ти беше ли?

 

29.07.2019г.

© Ива ВалМан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??