31.05.2016 г., 10:47 ч.

Бях сам 

  Поезия » Любовна, Оди и поеми
435 1 1

Огледах се и какво видях

Бях сам, в тунел от тъмнина

Редом крачех със смъртта

Ето ме, сега седя

Чакам я, но не идва тя

Една мечта си имам аз

Някой ден да се завърна

Ако е така, моля се от сърце и душа

Думи нямам аз сега

Отекват те в нощта

Шамар ми удря таз съдба

Аз съм просто една....

© Просто Селянче Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??